Parelcouscous-salade met groene asperges en tonijn

Parelcouscous-salade met groene asperges en tonijn

Ingrediënten:

  • 50 gr. parelcouscous

  • ½ blikje tonijnstukken in olijfolie, uitgelekt

  • 50 gr. diepvrieserwtjes

  • 50 gr. groene aspergepuntjes

  • Sap van ½ citroen

  • Een handje verse peterselie, gehakt

 

Bereiding:

  • Kook de parelcouscous in ongeveer 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. (Suggestie van de chef: voor iets meer smaak kun je de couscous in bouillon koken).

  • Stoom de diepvrieserwtjes en aspergepuntjes kort.

  • Meng de couscous met het citroensap, de tonijn en de gehakte peterselie.

  • Voeg de erwtjes en asperges toe.

  • Breng op smaak met zout en peper en eventueel extra olijfolie.

Zin in iets anders?

couscous with tuna & cherry tomato sauce